mandag 4. januar 2010

Godt nyttår

Da har ribbefettet lagt seg på sin vante plass, akevitt og konjakk er trygt på plass i barskapet og julefreden har roet seg.
Nå pakker vi julen inn med god samvittighet mens vi beroliger oss med tanken om at vi endelig går mot lysere og varmere tider.
Dog letter vi ikke på skjørtet helt enda, for vi vet med nytt mot kommer ofte nye utfordringer gjennom studier og arbeid. Det er derfor det nå er viktig å trå varsomt frem, for med god planlegging kommer betalingen i form av resultater, noe vi forøvrig deler entusiasmen for.

Mine ønsker og drømmer for 2010 munner ut i ny lærdom, ny intellektuell utfordring og mestring. Starten på det nye året har igjen ført med seg nye gleder og visjoner som sammen med familie å venner bidrar til en fullverdig start på det nye året, som da et ekstra pluss laver snøen ned ute med en styrke som sjeldent er å se på Sunnmøre,

det er godt for en østlending å se!!!!

Avslutter mitt nyttårsinnlegg med et bilde fra årets rabalder, årets feiring som på sin egen A4 måte gikk naturlig nok stille av sted, ikke lenger mye fest og moro når man har barn i huset he he.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar